POČETNA O NAMA PROIZVODI RECEPTI GDE KUPITI KONTAKT

PRIČA U SLATKO LJUTOM SOSU

 

Dobrodošli u Vojvodinu, gde je 2003. godine započeta naša priča, koju ćemo Vam ovim putem približiti, jer ipak mi smo tu samo i isključivo zbog Vas!

 

Jedna od najatraktivnijih ponuda Vojvodine je upravo gastronomija. Ona se formirala kao odraz složenih uslova života, geografskih karakteristika, prirodnih uslova i društvenih zbivanja na ovom prostoru. Vojvođanska kuhinja je mešavina različitih uticaja naroda, koji vekovima žive na ovom prostoru. Može se reći da je nastala spajanjem kulinarskih znanja i međusobnog uticaja mađarske, rumunske i slovačke kuhinje. Baš zbog te svoje specifičnosti postala je veoma atraktivna za turiste, koji ne propuštaju priliku da probaju vojvođansku kuhinju.

 

Naša kompanija „Pemy Family“ je osnovana sa ciljem da obogati vašu svakodnevnu trpezu. Spoj raznovrsnih ukusa, tradicije različih kultura i domaće recepture, učiniće da vaši obroci budu dostojni vodećih majstora kuhinje. Sa ponosom Vam predstavljamo naš asortiman i garantujemo vrhunski kvalitet i užitak, te vas ovim putem pozivamo da koristeći naše proizvode postanete član naše porodice doborog ukusa.

 

Pemy family se bavi proizvodnjom prehrambenih proizvoda koji su predviđeni da kalibrišu ukuse gotovo svih svetskih jela na kako ugostiteljskim tako i kućnim trpezama.

Pemy family proizvodi su napravljeni od pažljivo probranih komponenti koje u saradnji sa vrhunski odabranim proizvodnim recepturama daju prefinjene boje i ukuse.

Pemy family proizvodi su osvedočeni prijatelji svih kuhinja kojima svesrdno pomažu da svoja jela podese na željeni način.

Pemy family proizvodi se uvek troše do kraja jer potvrdjeno je bezbroj puta da svoju namenu maksimalno ispunjavaju ostavljajući osećaj sigurnosti u pripremanju i konzumiranju jela.

Copyright Pemy Family 2014